cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Gunta, Ginta, Gunda
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Armas, Armo, Arm, Kallis
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Manvydas, Almantė, Bertoldas

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (comments)  

   Nu jau tikai slinkākie no jums nav nobalsojuši mūsu aptaujā par tuvojošos izstādi E3 (Electronic Entertainment Expo). Šoreiz tālāk lasīt vērts tiem, kuri izvēlējās atbildēt noliedzoši.
 


   Varu piedāvāt tikai vienu loģisku izskaidrojumu negatīvajam balsojumam – šie balsotāji diez vai stādās priekšā, par ko vispār ir runa. Iedomāsimies hipotētisku situāciju – fanātiskam auto mīlim mēģināsim pajautāt, vai viņu interesē ikgadējā Detroitas autošovā demonstrētie jaunākie auto modeļi – gan sērijveida, gan konceptuālie. Tikai no šīs industrijas tālu stāvoši cilvēki uzdrošināsies atbildēt noliedzoši. Kāpēc gan videospēļu industrijā būtu jābūt savādāk?

Katru gadu maija vidū burtiski miljoni cilvēku četras dienas ik pa dažām minūtēm taisa “Refresh” savā web pārlūkprogrammā, lai tikai uzzinātu, vai sen baumotā un vairākas reizes oficiāli noliegtā spēle iznāks tieši uz viņa konsoles, lai ieraudzītu pirmo attēlu no sengaidītā spēles turpinājuma, lai ielādētu ar pašvaku digitālo kameru nofilmētu reklāmas rullīti. To visu viņiem piedāvā daži tūkstoši žurnālistu no visas pasaules. Vēl ilgi pēc izstādes viņi atgremos redzēto un dzirdēto, vairāku mēnešu garumā tiks publicētas intervijas un analītiski raksti, katrs sevi cienošs žurnālists piedāvās savu pretendentu “Šīgada E3 labākās spēles” balvai.

Gadu gaitā izstāde ir mainījusi savu atrašanās vietu no Atlantas uz Losandželosu un atpakaļ, šogad vairākus futbola stadionus lielais šovs notiks Losandželosā no 13. līdz 16.maijam. Tradicionāli, izstāde tiek dalīta divās daļās – konferencē (13.-15.maijs) un pati izstāde (14.-16.maijs). Runātāju vidū, kā parasti, sastopami visi industrijas atzītie un neatzītie ģēniji – John Carmack, Shigeru Miyamoto, Hideo Kojima u.c.
Gan konferenci, gan izstādi var apmeklēt tikai iepriekš reģistrējoties un strādājot šajā industrijā. Tas gan netraucē to apmeklēt arī Electronic Boutique trešā pārdevēja palīga asistentam un Xbox ziņu saita redaktoram. Samaksājot lielākas naudas, laipni gaidīts arī jebkurš no mums, ja vien viņš ir spējīgs samaksāt par apmeklētāja karti.

Žurnālisti brauc uz izstādi cerībās ieraudzīt jaunāko spēļu spēlējamās versijas, iegūt divus čemodānus ar preses relīzēm, demonstrācijas versijām un nofotografēties kopā ar Yuji Naka no Sonic Team. Izstrādātāji meklē lietišķus kontaktus ar izdevējiem, mēģinot pārdot savas spēles ideju vai jau praktiski gatavu materiālu. Katrs no viņiem pavada šīs četras dienas nepārtrauktās tikšanās, ikvakara ballītēs ar bezmaksas booze, izdevēju stendos mēģinot saprast uz ekrāna notiekošo. Jūs varbūt jautāsiet, kāds mums ar to visu sakars? Vistiešākais, jo tieši tur pirmo reizi tiek demonstrēts tas, ko mēs spēlēsim tuvākos pāris gadus.
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (comments)
Prev: Ziņas / Audio aizsardzības aspekti...
Next: Ziņas / Apple jauns bizness - mūzikas tirgošana
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.