cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Vēsma, Fanija
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Aleksandra, Alli, Aalike, Alli, Andra, Sandra
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Gostautas, Eisvydė, Marcijonas, Agnė

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (94)  

Šorīt agrā rītā sēdos autobusā, kas kursē no Liepājas uz Rīgu. Reiss ar kuru ik nedēļu braucu pa darīšanām uz Rīgu parasti ir pustukšs - maksimums pirmdienas rītā ir aizpildīts. Taču šoreiz šoferis pie iekāpšanas uzreiz paziņoja, ka autobuss ir pilns - nāksies stāvēt kājās. Neko darīt. Aizbraucot līdz autoostai (iekāpšana busā notika manā mikrorajonā) ieraudzīju padrausmīgu skatu - kādi 10 vienkārši cilvēki, kas ļoti stipri izcēlās starp veselu baru melnā ģērbtu cilvēku bara. Tuvāk piebraucot kļuva skaidrs, ka viss šis drūmais bars ir murmoņu desants mūsu dzimtajā pilsētā un visi nolēmuši šodien doties uz Rīgu.
Laimīgā kārtā kājās nenāca stāvēt - kāds pasažieris nogulēja, savukārt es sēdēju viņam rezervētā vietā:) Apkārt man sēdēja 2 murmoņu jaunietes no priekšas, 2 murmoņu jaunieši no aizmugures un blakus murmonis opapā. Pirmām kārtām pārsteidza disciplīna - iekāpjot autobusā NEVIENA vārdiņa savā starpā no murmoņu puses - apsēžas savā vietiņā un jūtas laimīgi.  
 
Pēcāk autobusam uzņemot kursu uz Rīgas pusi sāka parādīties dzīvība no minētās sektas pārstāvjiem - visi draudzīgi izņem no somām kaut kādu savu jauno derību un sāk intensīvi atzīmēt tajās savas piezīmes. Tikai vienīgi opapā to nedarīja - tas ar pilnīgi idiotisku smaidu skatās uz mani - pasaka "labrīt" un pataujā vai es arī braucot uz Rīgu. Interesanti, kur vēl es varētu doties autobusā ar maršrutu Liepāja-Rīga bez apstāšanās vietām? (Atgādina anekdoti, kad divi čukčas pieskrien pie vilciena pavadoņa un viens no viņiem jautā, vai šis vilciens viņu aizvedīšot uz Murmansku uz ko pavadonis atbild, ka nē. Taču otrais čukča pajautā - a mani aizvedīs?). Pēcāk pataujāja ar ko tad tāds zimpātisks jaunietis nodarbojoties. Kaut ko viņam neitrālu atteicu un pāris minūšu sarunas jūtu, ka tā pāriet uz filosofijas pusi - vai es zinot, kāda ir dzīves jēga. Pēc šī jautājuma uz mūsu pusi pagriezās priekšā sēdošas jaunietes un uzsmaidīja tik idiotiski, ka opa smaids idiotisma ziņā novīta. Un arī aizmugurē sēdošie jaunieši pabāza savas skaisti apcirptās galvas starp krēsliem. Sapratu, ka vai nu viņi mani, vai arī es viņus t.i. murmoņi savā lētticīgo ļautiņu vervēšanas procesā izmanto tā saucamo neirolingvistisko programmēšanu ar kuras palīdzību iespējams izspiest no cilvēka visu sulu.

Tātad - atbildēju, ka zinu gan! Uz ko viņa palūdza konretizēt - kas tieši ir dzīves jēga. Atbilde bija - Dzīves jēga ir sex, drugs un rock'n'roll! Iestājās 10 sekunžu pauze - opā seju aprakstīt nav iespējams - izbrīns tas ir maigi teikts. Savukārt jaunietes tupina savu idiotisko smaidiņu. Aizmugurējie jaunieši vienkārši klusēja un gaidīja, ko teiks opapā. Opis pateica vienkārši ģeniālu frāzi - sex end drugs are verī, verī bed! Pajautāju - a rock'n'roll? Opis neatbildēja un sāka meklēt kaut ko somā, jaunieties un jaunieši atgriezās savās vietās. Viss. Vairāk ne vārdiņa ar mani. Likos uz ausi un līdz pat Rīgai nogulēju. Izkāpjot no autobusa opis novēlēja man, "lai Dievs ir ar tevi!". Pateicos un turpināju savu ceļu.

Jāpiezīmē, ka visi murmoņu jaunieši izskatās, ka viņiem būtu viens tētis - identiskas frizūras, vienādas šlipsītes, vienādi uzvalki un visiem lieliski uztrenēts bērna, kas tikko izdarījis savas vajadzības jaunajos pamperos smaids. Visi viņi ir ļoti disciplinēti - mūsu armijai būtu ko pamācīties.
Man diemžēl nav galīgi laika stāstīt par murmoņiem un citiem sektantiem - taču 99% apakšā ir komercija.
Man nav nekādu iebildumu pret reliģiju - katram savs - taču ja tā ir cilvēku vienkārša apčakarēšana, tad tas NAV labi.
Veiksmīgu dienu visiem un neielaidieties sarunās ar sektu pārstāvjiem - aprtrādās kā mīļie.
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (94)
Prev: Ziņas / Offtopic: X-Datnes - no more
Next: Ziņas / Katram savu aģentu!
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.