Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12356748, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Jauns LMT pakalpojums
NewGuy (newguy@cietnis.lv) @ 2003-06-27 16:29:00


Pavisam bijām piemirsuši informēt lasītājus par nelielu, taču ļoti noderīgu pakalpojumu “e-rēķins” LMT abonentiem – ikmēneša rēķina saņemšana uz e-pastu.
Lūk, kas par šo pakalpojumu rakstīts kompānijas mājas lapā:

“e-rēķins tiek sagatavots Adobe Acrobat PDF faila veidā un ir analogs rēķinam, kas Tev tiek sūtīts pa pastu. e-rēķinu var apskatīt, izdrukāt un lietot kā dokumentu papīra formā, kā arī veidot savu arhīvu, saglabājot to datorā, diskā, disketē.
Saņemot e-rēķinu, Tu iegūsi visu to pašu LMT informāciju par jaunajiem piedāvājumiem un pakalpojumiem, ko saņemtu, ja būtu izvēlējies rēķinu papīra formā pa pastu. Tev tikai lapas kreisajā pusē jāatrod links "Uzklikšķini ŠEIT!".
Pakalpojums veidots sadarbībā ar A/S "Nacionālais maksājumu centrs" (NMC).”

Atzīmēsim, ka šāds pakalpojums, mūsuprāt, nepieciešams jau sen – ja nemaldos šāda iespēja pastāvēja līdz šim, taču tā bija nepilnvērtīga – tikai informāciju par sarunām pēdējā mēneša laikā bez iespējas samaksāt to uzreiz, kā arī maksa par pakalpojumu bija augsta. E-rēķins tiek piedāvāts bez maksas, kas never nepriecēt. Sīkāku informāciju par minēto pakalpojumu varēsiet izlasīt LMT mājaslapā.

« Atpakaļ uz rakstu