Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12379742, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Remote Administrator 3.0 beta
Creator (creator@cietnis.lv) @ 2004-02-18 09:01:00


Ir iznākusi jauna Remote Administrator beta versija. Remote Administrator ir programmiņa kas ļauj Jums attālināti pieslēgties jūsu datoram un pilnībā to kontrolēt tā it kā jūs atrastos pie sava datora klātienē. Protams ka lai lietotu viewer'i (skatekli?) jums ir jābūt arī serverim uzinstalētam uz datora. - t.i. programma strādā šādā veidā: jūs uz kāda datora uzinstalējat programmas server daļu un no cita datora uz kura ir viewer'a daļa slēdzties klāt pie pirmā datora un strādājat tā it kā dators būtu jums blakus. Jaunajā versijā ir nākušas klāt daudzas funkcijas - kādas lasiet šeit. Patestējot jauno versiju liekas ka tā strādā daudz ātrāk un labāk nekā vecās versijas. Palietojot jauno versiju dažas dienas man gadījās tikai viens kukainis (bug) - pieslēdzoties savam mājas datoram caur radminu man pāris reižu nav strādājusi klaviatūra bet aiztaisot ciet un no jauna atverot programmiņu viss jau bija kārtībā.
Pie tam jaunās versijas viewer'is strādā ar vecajām Remote Administrator serveru versijām - t.i. jums jāatjauno tikai vieweris un viss notiek.

« Atpakaļ uz rakstu