Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12385500, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Jauns Nokia telefons - 6610i
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2004-04-20 10:01:00


Kompānija Nokia vakar paziņoja par jaunu mobilā telefona izstrādi – Nokia 6610i. Jā, tik tiešām šī ir populārā Latvijā modeļa 6610 modifikācija, kurš pieejams tirgū vairāk nekā gadu un pašlaik pārdodas salīdzinoši labi pateicoties pieņemamai cenai.

Galvenās izmaiņas ir tīri tehniska rakstura – tā piemēram, jaunajam modelim pievienota CIF kvalitātes digitāla fotokamera ar maksimālo attēla izšķirtspēju 352 x 288 pikseļi. Tāpat palielināta iebūvētas atmiņas daudzums ar mērķi nodrošināt pietiekamu vietu iegūtajiem attēliem – 4 MB.

Citas būtiskas izmaiņas šim telefonam nav – palicies iepriekšējais 4096 krāsu ekrāns, kura kvalitāte diemžēl nav konkurētspējīga šodien ar citu ražotāju modeļiem. Kameras objektīvs un matricas palielinājuši pavisam nedaudz aparāta kopējo svaru – 87 grami līdzšinējo 84 gramu vietā.
Par parādīšanos Latvijas veikalu plauktos precīzas informācijas vēl nav, taču paredzam, ka tas notiks vasaras sākumā/vidū, kā arī cena sākotnējā būs aptuveni 200 lati. Ar laiku tā, protams, kritīsies.


« Atpakaļ uz rakstu