Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12386706, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Savdabīgas handsfree garnitūras
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2004-05-01 12:40:00


Lielbritānijā dzīvojošas mobilo telefonu piekritējs Nik Roope izdomājis veidu kā piepelnīties ļoti savdabīgā veidā – aksesuāru izgatavošana mobilajiem telefoniem. Ideja pat par sevi nav nekas satriecošs, taču paši aksesuāri – emm... kā lai to korektāk pasaka... ir gana sviestaini...

Kā jau mēs to visi zinām pastāv dažādas handfree garnitūras, kas ļauj atbildēt uz telefona zvaniem nepieliekot pašu aparātu pie auss – tā vietā mums ir jau maza austiņa ausi (pardon par šurumburum) un vadā piekārts mikrofons – savukārt vads pieslēgt mobilajam telefonam. Pieejami arī bezvadu handfree, kas telefonu komunikē izmantojot bluetooth tehnoloģiju.
Pieminētais Nik Roope izdomājis, ka mūsdienīgam mobilajam telefonam obligāti jābūt saiknei ar pagātni un tāpēc kā austiņa un mikrofons tiek izmantotas vecās, labās un nu jau nedaudz aizmirstās klausules no ierastajiem fiksētajiem telefona aparātiem.
Šīs klausules ir nopērkamas eBay izsolē – diemžēl nevarēju atrast cik šāda “garnitūra” maksā.



« Atpakaļ uz rakstu