Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12386952, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Jauns Sony Ericsson smartphone
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2004-05-05 16:55:00


Ārpus Latvijas robežām plaši pazīstamais mobiliem telefoniem veltīts resurss Mobile Burn publicējis pirmo informāciju par Sony Ericsson jauno smartphone (viedtelefonu), kurš šī gada nogalē nomainīs esošo P900. Jāatzīmē, ka P900 ir viens no labākajiem, ja ne labākais, risinājums tiem lietotājiem, kam nepieciešams ne tikai mobilais telefons, bet arī daudzmaz pilnvērtīgs PDA (plaukstdators).


Kaut arī jaunajam modelim vēl nav dots oficiāls nosaukums, kompānijas iekšienē tas tiek dēvēts par Layla (atcerieties leģendāro Eric Clapton dziesmu ar tādu pašu nosaukumu). Zemāk redzamās fotogrāfijas gan nav īstas, bet veidotas pēc Sony Ericsson darbinieku aprakstiem. Galvenā atšķirība ir QWERTY klaviatūras esamība, kas tik ļoti pietrūkst lietojot P900 ikdienā.
Ekrāns saglabāsies iepriekšējais, digitālo kameru arī nav paredzēts nomainīt, kā arī turpmāk tiks izmantota Symbian OS.

« Atpakaļ uz rakstu