Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12387402, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

mp3 atskaņotājs sievietēm
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2004-05-09 12:20:00


Mūsu kaimiņzemē Zviedrijā dibinātā kompānija Jens of Sweden paziņojusi par jauna mp3 pleijera izstrādi. Šodien, kad šādus atskaņotājus vairs neražo tikai slinkie, potenciālos pircējus jāpiesaista ar ko īpašu – visbiežāk ar dizaina elementiem un idejām. Tieši šāds ir jaunais pleijeris MP-130, kurš galvenokārt paredzēts sievietēm vai vīriešiem – narcisiem:)


Pleijera īpatnība ir tāda, ka informācija tiek attēlota OLED tehnoloģijas displeja, kas ļauj vienā momentā ekrānam pārvērsties par spoguli. Attiecīgi lietotājai nav nepieciešams vilkt ārā no somiņas spoguli, lai pārbaudītu skropstu tušu vai lūpu krāsas noturību. No citām iekārtas funkcijām jāmin līdz 512 MB plašā atmiņa, vienkāršā pieslēgšana pie datora izmantojot USB 1.1, kā arī 42 gramu vieglais svars.

« Atpakaļ uz rakstu