Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12393099, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Sakārto savu CD kolekciju
John Doe (latven@inbox.lv) @ 2004-07-19 11:40:00


   Iespējams, ka lielai daļai lasītāju ir kaut reizi gadījies tā, ka nepieciešams savā disku kolekcijā atrast vai nu draiverīšus, vai pareizās programmas, bet disku ir tik daudz, ka ilgu laiku nākas pavadīt attiecīgo CD meklējot.
   Viens risinājums būtu iegādāties DC300, kas ir sava veida disku iekārta, kurā var salikt līdz 150 CD/DVD diskiem. Iekārta tiek pieslēgta pie datora ar USB palīdzību un ar pievienotās programmatūras palīdzību tiek savadīta informācija par salikto disku saturu. Pēc tam, kad visa informācija par diskiem ir savadīta, var veikt nepieciešamā diska meklēšanu ar iekārtā iebūvētās pults palīdzību var arī caur datoru. Iekārta tad atrod nepieciešamo disku, pagriež nepieciešamā pozīcijā un izstumj ārā no iekārtas. Pēc lietošanas, disku ievietojam atpakaļ iekārtā - ātri un ērti. Diemžēl iekārtā nav pieejams iebūvētais lasītājs.
   Iekārtas cena ~140$.


Avots: 3DNews.ru

« Atpakaļ uz rakstu