Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12393440, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Modīgs pleijeris
John Doe (latven@inbox.lv) @ 2004-07-22 16:18:00


   Mp3 atskaņotāji jau sen vairs nav jaunums, bet laiku pa laikam kāds no ražotājiem uzdrīkstas izveidot kādu modelīti, kura izskats ir "savādāks" nekā citi. Tieši šādu mp3 atskaņotāju izveidojusi kompānija Virgin Electronics. Wearable 128Mb MP3 Player jau ar nosaukumu vien izsaka, ka atskaņotājs domāts tieši kā krāšņuma lieta. Izmēri ir tik niecīgi, ka šo atskaņotāju iespējams nēsāt arī kā kaklarotu. Svars - 15g.
   Atskaņotājs aprīkots ar USB portu caur kuru iespējams papildināt/padzēst atskaņojamās dziesmas un ar kura palīdzību tas arī uzlādējas. Tāpat, pēc izstrādātāju vārdiem, pie iekārtas iespējams pieslēgt visas standarta austiņas. Tas viss par cenu ~50Ls - manuprāt normāli. Vēl tikai diktofona funciju pievienot un ideāli. Prece gan tendēta tikai sieviešu lietošanai, bet tas jau ir cits jautājums.


Avots: 3DNews.ru

« Atpakaļ uz rakstu