Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12397260, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Siemens telefonu defekts
John Doe (latven@inbox.lv) @ 2004-09-06 15:34:00


   Kompānija Siemens brīdinājusi visus savus klientus par iespējamo kļūdu Siemens 65 sērijas telefonu programmatūrā. Minētā kļūda varot novest pie signāla ieciklēšanos visskaļākajā režīmā, kas nebūt nevarētu būt patīkami. Pašu kļūdu, savukārt, var izraisīt tas, ka sarunas laikā nosēžas mobilā telefona baterija, izraisot mobilā telefona izslēgšanos, kas parasti Siemens modeļiem notiek ar izslēgšanās melodijas un animācijas pavadījumu. Tieši šī melodija varot ieciklēties un, ja tas notiek, tas notiek pilnā skaļumā. Tālruņu modeļi, kas cieš no šīs kaites ir C65, CX65, M65, S65, SL65 kā arī šo telefonu variācijas CV65, CT65, CXV65 un CXT65. Lai arī Siemens speciālisti apgalvo, ka minētā kļūda nostrādā ļoti reti, tomēr iespējamība pastāv, tāpēc lai izvairītos no minētās problēmas, Siemens 65 sērijas mobilo telefonu īpašniekiem būtu ieteicams atslēgt izslēgšanās melodiju un animāciju (Setup->Ringtones->More Melodies->Shutdown melody->Switch off). Ja esmu kļūdījies ar minēto instrukciju toņa izslēgšanā, Siemens lietotāji drīkst mani palabot :).

Sīkāk: Mobiletech.com (Eng)

« Atpakaļ uz rakstu