Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=12397355, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Virtuālā klaviatūra
John Doe (latven@inbox.lv) @ 2004-09-07 09:24:00


   Jau agrāk ir rakstīts par virtuālām klaviatūrām gan šeit, gan šeit, gan arī šeit. Lūk vēl viens risinājums, ko piedāvā kompānija P-Change - Virtual Keyboard paredzēts Windows98/2000/XP, PalmOS 5.0 un augtāk kā arī PocketPC 200x sistēmām. Klaviatūra datoram tiek pieslēgta caur RS-232 portu. Nolasošā sensora veiktspēja - 600 simboli minūtē, precizitāte - 2mm. Virtual Keyboard izmēri to atļauj novietot pat ierobežotā telpā, lai gan tam nav īpašas nozīmēs, jo vieta tāpat būs nepieciešama projecējamai klaviatūrai. Projecētāja izmēri - Augstums 92mm, Platums 25mm, Garums 35mm.Svars - 92 grami. Projecētai klaviatūrai ir QWERTY izkārtojums un tā satur 63 virtuālos taustiņus (nesatur ciparu bloku). Un cena - ~290 USD. Padārgs prieks, protams, un arī lietojums manuprāt visai ierobežots. Daudz ērtāk taču ir redzēt ko tieši esi piespiedis nevis spiest un secināt, ka par milimetru esi kļūdījies. Manuprāt vienīgais jēdzīgais pielietojums šādai klaviatūrai būtu kādas izstādes, kur var izrādīties un kur projecēto klaviatūru ir/būtu grūti saplēst.

« Atpakaļ uz rakstu