Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1888294, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

2002.gadu aizvadot, 2003.gadu sagaidot
Kuģis (kugis@cietnis.lv) @ 2002-12-31 12:06:00


Atļaušos uzņemties atbildību apsveikt cietnījamos lasītājus visa cietnis.lv vārdā.

Lai cik tas pārsteidzošu nebūtu, bet šī jau ir trešā gadu mija, ko piedzīvojam kopā. Man pašam tik tiešām neticas – šķiet, viss sākās pavisam nesen. Vēl pavisam divi cilvēki pāris reizes nedēļā pēc darba dienas beigām palika darbā un rakstīja ziņas, beidzot to darīt vēli pēc pusnakts. Vēl pavisam nesen iepazināmies ar cilvēku, kas iešķīla cietnī jaunu, tehnoloģisku uguntiņu un cietnis.lv kļuva par ikdienas resursu. Vēl pavisam nesen mēs priecājamies, ka kāds preses izdevums, radio vai tv ir pieminējis cietnis.lv vārdu, taču šodien mēs cīnāmies, lai izmantotie materiāli šajos mēdijos nepārkāptu mūsu autortiesības:)

Šis gads nebija vienkāršs – pārdzīvoti gan patīkami un saulaini momenti, gan bēdīgāki. Taču viena atziņa tik un tā ir bijusi galvā un tā ir: padoties nedrīkst! Šis moto vistiešākajā veidā attiecināms arī uz cietnis.lv – ir momenti, kad pastāv reāla vēlme aizvērt šo projektu uz visiem laikiem, taču paiet zināms laiks un atkal sāk viss pa mazītiņam atdzīvoties – pārvaram slinkumu, atrodam laiku un jaunumi ar rakstiem turpina parādīties. Cietnījamiem lasītājiem nav redzams tas, kas notiek cietnis.lv iekšienē, taču varu pačukstēt, ka ik pa laikam sarunas risinās augstākos toņos – mēs visi esam cilvēki un neviena no cilvēciskām vājībām mums nav sveša.

Taču 2002.gadu nobeigt gribētos uz nedaudz optimistiskākas notis – droši varam teikt, ka cietnis.lv pastāvēs arī nākamgad. Esam pārliecināti, ka arī nākamgad spēsim saglabāt savu neatkarību negūstot pilnīgi nekādu labumu no rakstīšanas, apmaksājot visus finanšu tēriņus no savas kabatas. Jaunumu un rakstu intensitāte ir neprognozējams jēdziens – katrs autors pats nolemj cik rakstīt – kāds vairāk, kāds mazāk.

Ir vairākas idejas kā uzlabot cietnis.lv gan informatīvā līmenī, gan tehnoloģiskā, taču atduramies pret visiem labi pazīstamo problēmu – laika patēriņš. Tāpēc, ka mēs jau patērējam daudz laiku, lai uzturētu pašreizējo cietnis.lv – dodamies ciemos uz kompānijām, preses konferencēm, vakarā rakstām ziņas utt. Un tikai tāpēc, ka mums patīk. Tāpēc, ka mums ir interesanti.

Vēlos visu autoru vārdā pateikties mūsu darba vietām, kas bieži vien aizver acis uz to, ka darba laikā mēdzam uzkricelēt kādu rindiņu vai arī atprasāmies uz kādu preses konferenci. Mēs to tik tiešām spējam novērtēt. Šogad mums arī ir izdevies pierādīt, ka esam mēdijs ar kuru var sadarboties un mums ir nodibinājušās tik tiešām lieliskas attiecības ar tādiem uzņēmumiem kā Microsoft Latvija (īpašs paldies Ilzei Naglai), Latvijas Mobilais Telefons (īpašs paldies Dāvidam Danem), Hewlett Packard Latvija (īpašs paldies Ingum Bajāram) un Hill & Knowlton Latvija (īpašs paldies Evitai Gaiks un Vinetai Jakubovskai)
Liels paldies arī visiem cietnis.lv lasītājiem – bez jums cietnis.lv nebūtu bijis iespējams un atcerieties, ka cietnis.lv ir domāts tikai un vienīgi jums.
Taču, vislielākais paldies pienākas mūsu ģimenēm – ak, ja jūs zinātu cik daudz esam tapuši rāti par to, ka cietnis.lv vārdā atņemam laiku saviem tuviem cilvēkiem…

Tātad. Novēlam jums visiem, visiem tik tiešām laimīgu un vēl veiksmīgāku 2003.gadu! Veselību, saticību ģimenē, bet pārējo nopirksim:) Tiksimies nākamgad pēc kārtīgas atpūtas!

« Atpakaļ uz rakstu