Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=1891686, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

Tagad arī WAPā
cietnis.lv (www.cietnis.lv) @ 2003-01-21 14:51:00


Ņemot vērā novērojumus gan iz reālās dzīves, gan iz statistikas, pietiekoši daudz mobilo telefonu lietotāji tomēr skatās weblapas Internetā izmantojot WAP un / vai GPRS funkcijas. Tieši tāpēc sākot ar šodien cietnis.lv ir arī Jūsu mobilajā telefonā, ja tas atbalsta WAP.
Izlasīt mūsu sarūpētos jaunumus, apskatus, komentārus un kopīraitus tagad varēs arī braucot mājās ar sabiedrisko transportu, sēžot apnicīgās lekcijās, garlaikojoties pīpētavā, mēģinot aizmigt gultā un plunčājoties vannā. Galvenais priekšnoteikums ir mobilais telefons ar WAP un pieslēgtu datu pārraidi, savukārt LMT klienti droši var aktivizēt GPRS (ja ir tāda iespēja) vai arī izmantot datu pārraidi un ierakstīt adresīti http://cietnis.lv/wap/.
Pašlaik cietnis.lv wap versija ir atzīta par strādājošu WAP emulatoros un arīdzan iekš Nokia 6210. Protams, ņemot vērā lielo dažādo telefonu modeļu skaitu un atšķirības starp to WAPošanas māku, ir iespējamas kļūdas. Ja Jūs tādas sastopat, tad ar sīku problēmas aprakstu dodieties uz cietnis@cietnis.lv.
Hip, hip, urā!

« Atpakaļ uz rakstu