Lai izdrukātu šo rakstu, savā browserī izvēlieties File -> Print, nospiediet uz ikonas print, vai arī, ja sanāk, spiediet šeit.
Šī raksta on-line (oriģinālā:) versija atrodama pēc adreses http:///?id=481910, no kurienes arī šī izdruka ir nākusi.
Jebkura neautorizēta (bez autora piekrišanas) šī materiāla izmantošana var viest bēdīgas sekas. To darīt vienkārši nedrīkst.

SONIC|blue jaunums - Rio Riot
John Doe (latven@inbox.lv) @ 2002-01-11 12:26:00


Rio Riot Player
Rio Riot Player
Interesantu jaunumu mp3 apskaņotāju tirgū radījusi kompānija SONIC|blue. Kā apgalvo paši ražotāji, šis modelis atšķirsies no visiem agrāk radītajiem viena īpaša iemesla dēļ - tas ticis veidots pēc lietotāju prasībām un ierosinājumiem.

Rio Riot tiks aprīkots ar 20 GB cieto disku un spēs atskaņot divu veidu mūzikas failus - Mp3 un Wma. Tam papildus ir arī FM radiouztvērējs. Kā fīča tiek uzsvērts tas, ka ir iebūvētā atmiņa, kas nodrošināšot 12 minūšu prettrieciena aizsardzību, lai gan nav īstas skaidrības kādam iemeslam tas vajadzīgs, jo ir taču cietais disks... ...bet nu tas tā. Informāciju uz diska var ierakstīt caur USB portu un kā barošanas avots tiek izmantots LiIon akumulātors, kurš savukārt spēšot nodrošināt pilnas 10 darba stundas. Ražotāji gan vēl uzsver, ka jaunam produktam būs īpaši liels LCD displejs un īpaši ērta navigācijas sistēma. Pēdējo gan nebūtu korekti īpaši izcelt, jo kas vienam liekas ērti, otram liksies neparocīgi. Par piemēru var minēt jau leģendāros mobilo telefonu salīdzinājumus.

Un visbeidzot, cena šim atskaņotājam pašlaik noteikta 400 $. Domāju pietiekami liela, lai neviens nepirktu, īpaši jau tāpēc, ka nonākot līdz Latvijai, cena būs augstāka. Avots XTerra un SONIC|blue.

« Atpakaļ uz rakstu