cietnījamajiem lasītājiem paredzētais cietnis
ZinasSpēlesWinampPopsciMobileFailiLinkiViedoklis
08:57 Par maziem zaļiem cilvēciņiem. Skatīt multenes... [www.greenman.ru]
13:15 Zvaigžņu karu jaunākā epizode sauksies Star Wars: Revenge of the Sith un noskatīties to varēsim 2005. gada maijā. [yahoo news]
14:51 No Ņujorkas uz Londonu 54 minūtēs. Tas viss ar vilcienu, kas pārvietosies ar ~8000 km/h ātrumu. Vai tas ir iespējams? [media.dsc.discovery.com]
14:15 Interneta "tētis" iecelts bruņinieku kārtā. [www.digitmag.co.uk]
13:59 Teorija par to, ka melnajā caurumā viss pazūd bez pēdām var izrādīties nepatiesa un 21. jūlijā Stephen Hawking centīsies to pierādīt. [new scientist]
[RSS]



ADVANCED


 Nav cepuminju, nav polla. [kļæ½pļæ½c?]
Floppy diskus...
 
  Izmantoju ikdienā   8% (48)
  Pa retam izmantoju   58% (352)
  Neizmantoju vispār   28% (170)
  Kas ir Floppy?   7% (42)
13 komentāri | visi citi...


ļæ½odien vardadienas svin:
Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
*/?> Nimepļæ½evalised on:
Joonas, Joakim, Kimmo
ļæ½iandien vardadieni ļæ½vencia:
Virmantas, Rusnė, Meda, Ferdinandas, Gvidonas

 Hosted by DEAC
 Server by M79


 da worst
 pods
flash.lv
?>  self
*/?>

  Aizsļæ½ti ziļæ½u par ļæ½o elļæ½to rakstu sev, savam draugam vai naidniekam Izdrukļæ½ ļæ½o nejegļæ½ pļæ½rkļæ½lo ziļæ½u uz sava exelentļæ½ printera Tev gan jau ka ir kaut kas piebilstams par ļæ½o megaziļæ½u (comments)  
Šis raksts ir kā pierādījums tam, ka konsoles var iziet ārpus savas istabas robežām. Proti, nav vairs jāsēž vienam pašam vai draugiem ar multitap palīdzību jāspēlē neonline projekti. Nesen tika iegādāta ierīce online spēļu spēlēšanai.
 

Pirms apmēram pusotras nedēļas tika nolemts, ka Piepz'am ir taisnība un viņa atrastais NetLINE USB 10/100 Ethernet Adaptor būs tieši tas, kas vajadzīgs, lai arī mans Playstation2 piebiedrotos tiem neskaitāmajiem online gaimeriem. Tika izdarīts pasūtījums un ir aizvadīti jau vairāki vakari, mēģinot ieriebt amīšu skeiteriem iekš Tony Hawk's Pro Skater 4. Sakarā ar to, ka adapteri bija kā sniedziņš uz galvas, iepriekš netika iegādāts pietiekams online spēļu klāsts un nācās apmierināties tikai ar šo vienu. Ne jau par spēlēm ir runa, runa ir par adapteri.

Tāds pavieglāks tas adapteris. Pasūtīta netika oriģinālā ierīce, bet kaut kautkāds SuperUFO izplatītāju devaiss. Iemesls ir cenu starpība, šitais maksāja ap 13$ (par visu kopā samaksāts tika 17Ls). Kastē bija, protams, pats adapteris, instalācijas diskete un lapele ar instrukcijām. Patiesībā adapteris ir pielāgots PS2, primāri tas domāts PC lietotājiem.
Nākamais solis bija Telia MTC kabeļmodēma interneta kabelīti izraut no PC un ievietot vienā adaptera galā, otru galu iespraužam PS2 USB portā. Plug'n'play jeb easy as a pie!

Gan THPS4, gan SOCOM: U.S. Navy Seals piekonektēšanās serveriem notiek pārsteidzīgi vienkārši. Pastāv zināmas aizdomas, ka tā arī būs ar pārējām PS2 online spēlēm. Ņemam opciju Online Game, un setapojam parametrus, kas prasīts, saglabājam un pārējais viss atkarīgs no jūsu pieslēguma ātruma (blakus bildē pamācība, kā setapot THPS3). Sakarā ar to, ka Eiropā online adapteris vēl ir jāgaida, nācās pacīnīties ar puišiem no tā dīķa krasta. Arī ar visu 250 - 400 pingu, nesaskāros ar problēmām, ka amerikāņiem būtu jocīgs ģīmis, redzot manu raustīšanos slaidojot pa strūklakas malu vai daudzstāvu autostāvvietu. Raustīšanās (lagu) vienkārši nebija.

Pagaidām nav bijis neviena iemesla, lai es pārdzīvotu, ka tika nopirkts šis acīmredzami ķīniešu salmu būdiņā izgatavotais adapteris. Vads, kas ieiet kastītē jau ir sācis grozīties, drīz droši vien zudīs kontakts, bet tas nemazina manu prieku paņemt zilu izolācijas lentu, pietīt visu kā nākās un laimīgam spēlēt online spēles, kuras drīz vien ieņems diezgan svarīgu vietu manā spēļu plauktā. 17Ls par adapteri ir pārlieku maza summa, ko sniedz tev prieks nejusties vienam pat atomkara laikā, kad visi pārējie Rīgas iedzīvotāji jau sen peld pa Daugavu ar vēderu uz augšu.

P.S. ATV Offroad Fury 2 ir vienīgā spēle, ko nevar spēlēt online ar šo neoriģinālo adapteri, neprasiet, nezinu kāpēc. Bet pārējās velkot, kā nelabās.
 
Atpakaļæ½ | Uz augļæ½u | Komentļæ½t (comments)
Prev: Ziņas / Free hack Kevin Mitnick!
Next: Winamp / Music AERA
© 2000-2024 Cietnis.lv.
c0ded by laacz
Hostingu piedāvā DEAC
Hardware piedāvā m79
php/mysql on redhat/apache
Statistika powered by counter.lv
Jebkuru materiālu pārpublicēšana vai izmantošana bez atsauces uz cietnis.lv
ir aizliegta. Izmantojot materiālus no cietnis.lv, pirms to darīt, ir nepieciešams
sazināties ar autoru un noskaidrot izmantošanas noteikumus.